top of page

L'angolo Italiano

L’Angolo Italiano, det Italienske Hjørne, er altid klar med lækre og unikke retter. Vi laver alt fra bunden, med de bedste og helt friske råvarer, leveret direkte fra Italien.

Teksten fortsætter under billedet

Guido og Giuseppe Parisi

Smag den ægte bøffel mozzarella, parmaskinke, forskellige slags salami, hjemmelavede pestoer, focaccia, ciabattabrød og vores unikke pizza, som altid er en oplevelse!

 

For en komplet italiensk oplevelse, anbefaler vi at smage vores Antipasto grande, som består af flere forkellige retter, både kolde og varme.

 

Hos os garanterer vi altid for en kvalitets oplevelse, hvor I kan føle jer hjemme i de hyggelige omgivelser, og opleve ægte italienske stemning for både store og små.

 

Vi går ikke på kompromis med råvarerne og tilbyder forskellige retter, som kombinerer det bedste fra det moderne italienske køkken med innovative nye ideer. Moderne italiensk gastronomi handler om smagen – om at fremhæve de fine, smagsmæssige nuancer. Der bruges italienske ingredienser fra små kvalitetbevidste leverandører i Italien, kombineret med lokal dansk kød og grøntsager.

Historien

Alt startede med min far Giuseppe Parisi, som startede med at lave pizza i 1973 , da han var kun 15 år gammel. Siden da har han fået mere og mere erfaring, indtil han åbnede sin første af de nu 10 restauranter, han siden 1990 har åbnet.

Pizza har altid været vores primære element, men det klassiske og autentiske køkken fra Syditalien, er noget som vi altid har bragt med os. Derfor dyrker vi de italienske traditioner, men vi står aldrig stille. Vi henter hele tiden inspiration til nye sanse- og smagsoplevelser.

 

Et besøg hos L’Angolo Italiano er mere end bare en middag. Hele restauranten er blevet renoveret og indrettet i varme toner, med bløde polstrede stole, smuk borddækning, vinreolen i glas, og vores køledisk som altid er fyldt med lækre oste og pålæg. Herfra kan du også følge med i forberedelse af din mad.

 

Vores passionerede tjenere og kokke kæler for detaljerne og sørger for en autentisk og intim oplevelse. Tag en bid af Italien, og nyd den sprudlende stemning fra morgen til aften.

 

Udover at spise hos os, tilbyder vi også Take-away, selskabsmenuer, buffetter til konfirmationer, barnedåb, bryllup, fødselsdag, studentefester mm. Derudover laver vi også gode firmaaftaler.

 

Kontakt os gerne for at hører nærmere, så hjælper vi dig med at finde den bedste løsning.

Ejer & køkkenchef

Guido Parisi

Guido Parisi - L'angolo Italiano

"Min pizza kan få dig til at smile!"

L’Angolo Italiano, det Italienske Hjørne, er klar med lækre og unikke retter. Alt laves fra ”bunden” med de bedste og friske råvarer, leveret direkte fra Italien.

 

Garanti for en kvalitets oplevelse. 
I vil føle jer hjemme i de hyggelige omgivelser, hvor I får den ægte italienske stemning oveni hatten.

bottom of page