top of page

Amarcord Ølsmagning på L'Angolo Italiano!

Før dine smagsløg til hjertet af Italien med vores eksklusive Amarcord ølsmagning. I samarbejde med Kloster Bryggeriet og Andrea Bagli, ejeren af ​​Amarcord, tager vi dig med på en rejse gennem hele Italien.

Oplev Amarcord: Forkæl dig med et nøje udvalgt udvalg af Amarcord-øl, hver enkelt en hyldest til Italiens smage og traditioner. Fra de lette, gyldne lagerøl til de kraftige, smagfulde ale-øl, har Andrea Bagli håndplukket en række bryg, der vil tage dig med på en rejse gennem Italiens rige ølbryggerhistorie.

Perfekte Samspil: Vores eksperter i køkkenet har udviklet en lækker menu, der supplerer hver øl og sikrer, at hvert eneste slurk bliver forbedret af et bid italiensk kulinarisk fremragende. Smag synergi af smage, mens du nyder hvert ret.

 

Reservér Datoen: Sæt kryds i kalenderen for en uforglemmelig aften med øl, mad og fællesskab. Deltag på 15-11  kl.18 og skab minder med venner og ølentusiaster.

Begrænset Antal Pladser: Dette eksklusive arrangement har et begrænset antal pladser, så sikre din plads nu. Klik på Book bord og vælg Amarcord Ølsmagning for at foretage en reservation.

 

Dyk ned i Amarcords magi, hvor øl møder italiensk tradition. Gå ikke glip af denne unikke smagsoplevelse – det er en rejse gennem Italien i hver eneste slurk.

Skål! 🇮🇹🍺

Amarcord ½L[2965].jpg
bottom of page